Considerat drept principala amenintare pentru postul lui Cosmin Olaroiu, Gica Hagi simte ca pierde teren, Becali optand mai degraba pentru actualul antrenor. Mingea nu mai este la mine. Gigi decide cine antreneaza Steaua, a afirmat Hagi, lasand sa se
Considerat drept principala amenintare pentru postul lui Cosmin Olaroiu, Gica Hagi simte ca pierde teren, Becali optand mai degraba pentru actualul antrenor. Mingea nu mai este la mine. Gigi decide cine antreneaza Steaua, a afirmat Hagi, lasand sa se inteleaga ca asteapta cu nerabdare ca patronul Stelei sa ia o decizie. Becali pare insa sa se fi saturat de tergiversarile de pana acum ale Regelui, care evitase sa dea un raspuns concret. In iarna, Gigi i-a facut o oferta clara lui Hagi, dar acesta nu a dorit sa preia echipa la mijlocul campionatului, intre timp insa, unii dintre apropiat ii patronului stelist i-ar fi recomandat calduros acestuia sa urmareasca performant ele lui Hagi de la nationala si de la Poli, inainte de a-l aduce in Ghencea. Sustinut de machidonii din jurul lui Gigi, Regele a devenit el cel care face presiuni pe langa Becali, dar acesta, cunoscut ca un om schimbator, nu mai este la fel de incantat de varianta inlocuirii lui Oli.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.