8 Men Tournament a reprezentat cea mai puternica gala K1 care a avut loc vreodata in tara noastra, cunoscutul luptator belgian Brecht Wallis reusind sa se impuna in finala, in meciul contra neozeelandezului Paula Mataele, prin knock-out tehnic in r

8 Men Tournament a reprezentat cea mai puternica gala K1 care a avut loc vreodata in tara noastra, cunoscutul luptator belgian Brecht Wallis reusind sa se impuna in finala, in meciul contra neozeelandezului Paula Mataele, prin knock-out tehnic in runda a treia. Competitia de la Bucuresti a fost un succes de proportii, cei 4.000 de spectatori prezenti la Polivalenta fiind entuziasmat i de spectacolul prezentat de catre nume grele ale circuitului. La doar o zi dupa eveniment, unii dintre sportivi au simtit gustul vietii de noapte din Capitala, supervedeta Stefan Leko, surinamezul Errol Zimerrman, precum si alti luptatori fiind prezenti in clubul Pat, din centrul Bucurestiului, unde au petrecut pana dupa miezul noptii. Insotiti de promotorul Eduard Irimia, organizatorul marelui eveniment, Leko si compania au parut extrem de bine dispusi, acestia avand ocazia de a se intalni si cu vedeta Vacantei Mari, Mugur Mihaescu, acesta facandu-si aparitia in club cu putin timp inainte ca sportivii sa plece. Acostati de admiratoare In ciuda faptului ca au asteptat mai bine de 15 minute venirea taxiurilor, greii K1 nu au parut deloc deranjati, glumind intre ei si admirand frumusetile care se perindau prin zona de lux a Bucurestiului. Fiind foarte greu sa treaca neobservat, luptatorul de culoare, eliminat in semifinalele piramidei de la Sala Polivalenta, Errol Zimerrman, a fost acostat de catre doua domnisoare putin aburite de alcool, acesta parand oarecum uimit de atentia romancelor. In cele din urma, vedetele K1 au reusit sa faca rost de taxiuri si au parasit in tromba zona clubului.









Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.