Vedeta a sosit, duminica la pranz, in Bucuresti si a marturisit, in cadrul unei conferinte de presa, ca se bucura de atentia care i se acorda acum, spre deosebire de prima ei vizita in Romania, cand a trecut neobservata. Cantareata a fost in t

Vedeta a sosit, duminica la pranz, in Bucuresti si a marturisit, in cadrul unei conferinte de presa, ca se bucura de atentia care i se acorda acum, spre deosebire de prima ei vizita in Romania, cand a trecut neobservata. Cantareata a fost in tara noastra in 2001 la o preselectie pentru "Cerbul de Aur". Dupa intalnirea cu ziaristii, Gloria Gaynor a plecat direct la Sala Palatului pentru probe de sunet. Ea a sustinut aseara un concert live de 85 de minute. In timpul repetitiilor, Gloria a cerut in cabina sa cafea decofeinizata proaspat macinata, miere, paine integrala si somon fume, iar toata camera sa fie umpluta cu flori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.