Cantaretul George Michael a anuntat, in cadrul unui interviu pentru un post de televiziune muzical, ca va debuta ca actor intr-un serial american cu accente de comedie, intitulat „Eli Stone“. Cantaretul va juca in acest serial alaturi de
Cantaretul George Michael a anuntat, in cadrul unui interviu pentru un post de televiziune muzical, ca va debuta ca actor intr-un serial american cu accente de comedie, intitulat „Eli Stone“. Cantaretul va juca in acest serial alaturi de actorul britanic Johnny Lee Miller, care va fi interpretul personajului principal.

Dupa spusele artistului, se pare ca episoadele acestui serial vor fi numite dupa hituri interpretate de el. „ Scenaristii vor sa numeasca episoadele dupa melodiile mele“, a spus Michael. Artistul a mai spus ca se asteapta sa aiba un 2007 extraordinar. „Voi avea parte de cel mai bun an (din cariera mea, n.r.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.