Suparat ca a castigat doar un singur turneu din ultimele patru disputate, celebrul tenisman Roger Federer si-a concediat antrenorul. Este vorba de o fosta glorie a tenisului, australianul de 61 ani, Tony Roche . Acesta din urma colabora de doi

Suparat ca a castigat doar un singur turneu din ultimele patru disputate, celebrul tenisman Roger Federer si-a concediat antrenorul. Este vorba de o fosta glorie a tenisului, australianul de 61 ani, Tony Roche . Acesta din urma colabora de doi ani cu elvetianul. Federer trece printr-o perioada neagra, ultima sa isprava fiind infrangerea in fata italianului Filippo Volandri, la Masters-ul de la Roma. "Ii raman recunoscator lui Tony pentru ce-a facut in ultimii doi ani", a declarat actualul lider mondial. El l-a "intepat" delicat pe Roche: "Am apreciat cele 15 saptamani petrecute impreuna, precum si sacrificiile sale, dat fiind faptul ca a stat departe de Australia, de familie".
Cunoscut ca un jucator-metronom, care castiga orice competitie la care participa, Federer a clacat la trei turnee. Daca infrangerile pe zgura in fata puternicului sau rival Rafael Nadal nu l-au deranjat prea tare, Roger s-a ofuscat cand a inceput sa piarda si in fata altor tenismani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.