Pregatirile pentru emisiunea Adrianei Bahmuteanu de la Antena 1 sunt pe ultima suta de metri. Din iunie o sa vedem cum merge la coafor, cum se cearta cu Prigoana, cum se giugiulesc sau cum le consiliaza pe puscariase pentru a le convinge sa o

Pregatirile pentru emisiunea Adrianei Bahmuteanu de la Antena 1 sunt pe ultima suta de metri. Din iunie o sa vedem cum merge la coafor, cum se cearta cu Prigoana, cum se giugiulesc sau cum le consiliaza pe puscariase pentru a le convinge sa o ia pe calea cea dreapta. In "Pro TV Magazin", Adriana explica de ce a renuntat la OTV, pentru ca "la Antena 1 nu muncesc. Am o echipa care merge peste tot dupa mine: la coafor, la banca, la o nunta".
Bahmuteanu recunoaste ca-i place mediatizarea: "Nu inteleg chestia asta: sunt vedeta de prima pagina, dar nu vorbesc despre viata mea personala. Daca alegi sa fii persoana publica, presa te cauta si in chiloti".
In plus, ea ne va tine la curent cu informatii despre copilul pe care-l va naste in noiembrie. Una peste alta, cei doi au o viata normala. "Nu mancam caviar la micul dejun. Mancam... fasole cu ciolan, sarmale", spune Adriana.
Noroc cu tanti Jeni, menajera aflata in casa lui Prigoana de 20 de ani. Astfel, seara, Bahmu nu miroase a chiftele, ci a parfum. In schimb, pentru catel gateste de zor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.