Manchester si Chelsea nu dau doi bani pe nationalism si mizeaza pe victoria lui AC Milan in finala Ligii Campionilor, contra lui Liverpool. Mourinho a recunoscut ca nu poate fi un fan al trupei lui Rafa Benitez, in meciul de la Istanbul, dupa ce Chel
Manchester si Chelsea nu dau doi bani pe nationalism si mizeaza pe victoria lui AC Milan in finala Ligii Campionilor, contra lui Liverpool. Mourinho a recunoscut ca nu poate fi un fan al trupei lui Rafa Benitez, in meciul de la Istanbul, dupa ce Chelsea a fost eliminata de catre cormorani, iar Sir Alex Fergusson a declarat ca are chiar pregatita o sticla de sampanie, pe care o va desface dupa ce diavolul milanez va ridica trofeul. In finala de pe 23 mai, Liverpool pornes te cu sansa a doua si la casele de pariuri, care ii ofera o cota de 3.20 la victorie in timp regulamentar si 2.20 la castigarea Cupei.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.