Vi-l amintiti pe Chaplin, jucandu-se cu balonul pe care e desenat globul pa- mantesc, pe acordurile muzicii lui Wagner? Cei care nu au vazut celebra pelicula Dictatorul au avut ce pierde, insa minunile petrecute in Ghencea, in ultima perioada, seaman
Vi-l amintiti pe Chaplin, jucandu-se cu balonul pe care e desenat globul pa- mantesc, pe acordurile muzicii lui Wagner? Cei care nu au vazut celebra pelicula Dictatorul au avut ce pierde, insa minunile petrecute in Ghencea, in ultima perioada, seamana teribil cu distractiile lui Charlot, copiat de Gigi Becali. Pentru patron, clubul este o sfera cu care jongleaza dupa cum doreste, jucatorii trebuie sa joace dupa schemele lui Il Lider Maximo, iar suporterii sa aplaude osta- seste si nimic mai mult. In cazul nefericit in care ultra- sii gresesc si cer explicat ii pentru latratul lui Gigi, alaturi de sefii haitei dinamoviste, raspunsul este unul singur: pumni in gura, urmati eventual si de actionarea in judecata. Pe vremuri, Becali Tan- tarul mergea la discoteca incaltat cu cizme de cauciuc, iar cine indraznea sa comenteze primea cafteala de rigoare. Acum, acelasi personaj intra in sufrageria de lux a Stelei cu cizmele pline de noroi, pe care le curata cu blazonul ros-albastru. Vagabonzii din galerie merita deseori cateva bastoane de la jandarmi, merita sa si petreaca vreo noapte la sectie, dupa ce bat oameni nevinovati. Umilint a ca propriul sef al clubului sa scandeze cantecele dusmanilor sau sa sponsorizeze clubul advers nu o poti accepta insa sub nici o forma, chiar daca la mijloc este prezenta echipei in Liga Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.