Stefan Banica Jr. nu renunta la dans nici o clipa. Din iunie, va colinda prin cinci orase din tara sa sustina concerte sub titlul "Toata lumea danseaza", un rol important avand baletul emisiunii "Dansez pentru tine". "Dupa un an, in care m-am

Stefan Banica Jr. nu renunta la dans nici o clipa. Din iunie, va colinda prin cinci orase din tara sa sustina concerte sub titlul "Toata lumea danseaza", un rol important avand baletul emisiunii "Dansez pentru tine". "Dupa un an, in care m-am imprietenit cu dansul, am decis sa fac un concert in care dansul joaca un rol principal. De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu, iar schimbul de energie dintre noi cred ca va fi exploziv", spune juniorul, care spera ca publicul care vine la spectacol sa lase toate grijile si toate problemele acasa si, timp de doua ore, sa cante si sa danseze cu noi, indiferent de varsta, sex sau pozitie sociala. "Oameni buni, nu uitati sa votati cu prezenta voastra un concert care da startul unei veri in pasi de dans."
Banica va ajunge la Bacau (2 iunie), Tulcea (4 iunie), Constanta (6 iunie), Galati (8 iunie) si Iasi (10 iunie) .


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.