O partida fara miza intre Pandurii si FC Vaslui s-a transformat intr-un film de groaza pentru fotbalistii lui Hizo.
40 de minute a asteptat delegatia moldovenilor in vestiar inainte de a parasi incinta stadionului. Doua masini al


O partida fara miza intre Pandurii si FC Vaslui s-a transformat intr-un film de groaza pentru fotbalistii lui Hizo.
40 de minute a asteptat delegatia moldovenilor in vestiar inainte de a parasi incinta stadionului. Doua masini ale jandarmeriei au insotit autocarul in care se aflau fotbalistii vasluieni, pentru a-l proteja de furia spectatorilor. "Niste nenorociti, sa se comporte in asemenea hal!!! N-am vazut asta nici pe la Divizia D, unde meciurile se joaca la poalele muntilor". Asa a sunat prima declaratie din tabara celor care au invins sambata la Targu Jiu cu 2-1. Oamenii nu-si spusesera insa toate ofurile. "Ne-au luat cu injuraturi direct din autocar. In spatele bancii de rezerve se ridicasera pumnii furiei unora dintre spectatori. Au fost aruncate brichete, pungi cu seminte, pixuri... ce mai, cu orice le-a cazut la mana".
Motivele dezlantuirii
Oaspetii au fost intrigati si de cele petrecute pe teren. Acuza: "S-a dat la picioare mai ceva ca pe timpuri, la Piatra Neamt. Ce Kosovo, langa Pietricica!!?? La Targu Jiu e imitatia perfecta a adevaratului Kosovo! Gheorghiu a fost luat cu fulgi cu tot. Ala venit de la Constanta, cum ii zice... Liviu Mihai, cred ca a facut vreo 25 de faulturi. Dar dintr-alea violente. Ai nostri se timorasera. Sareau coarda. Fundasul lor, Rus, n-avea treaba cu mingea. Atacurile lui erau la pulpa. Buhaescu are o galma urata pe muschi, Gheorghiu de-abia mai merge, si nu sunt singurii". Cei de la Vaslui cred ca atmosfera incinsa a venit ca o razbunare a meciului tur: "Atunci am castigat cu 1-0 si ei au contestat arbitrajul, dar si jocul nostru". Fair-play, unul dintre oficialii moldovenilor recunoaste: "S-au enervat rau cand arbitrul nu a dat un 11 metri. Cred ca se putea acorda. A fost o impingere in careu".
Si gorjenii sunt nemultumiti
Antrenorul Eugen Neagoe si jucatorii de la Pandurii au sarit la gatul arbitrului Ovidiu Hategan, la finalul intalnirii. Acestia i-au adus mai multe reprosuri, intre care cele doua eliminari si acordarea penalty-ului pentru oaspeti. Spiritele au fost calmate de catre presedintele Marin Condescu.
Hizo a luat un pahar cu apa peste ochi
Antrenorul oaspetilor, Viorel Hizo , a fost tinta numarul unu a lui Radu Pavel, presedintele sectiei de fotbal feminin Pandurii. Gorjeanul a luat un pahar cu apa, s-a dus in spatele bancii de rezerve a Vasluiului si i l-a aruncat in fata tehnicianului. Hizo, marcat de gest, nu a reactionat, insa a refuzat sa mai vina la conferinta de presa. (C. B.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.