"Badoi e unul dintre cei mai buni jucatori de la Rapid, e cel mai bun fundas dreapta din Romania, unul dintre cei mai buni jucatori de banda din Romania. Iubeste Rapidul, se simte bine aici si nu cred ca ar fi vorba de o plecare, mai ales ca din cate
"Badoi e unul dintre cei mai buni jucatori de la Rapid, e cel mai bun fundas dreapta din Romania, unul dintre cei mai buni jucatori de banda din Romania. Iubeste Rapidul, se simte bine aici si nu cred ca ar fi vorba de o plecare, mai ales ca din cate stiu eu mai are contract cu Rapid trei ani. Gigi Becali e un mare haiduc si un mare actor. Si-l doreste pe Badoi? Si eu mi-l doresc foarte mult pe Cristiano Ronaldo, pe Gattuso... Badoi ramane la Rapid", a spus Copos. Acesta a precizat ca nu a mai vorbit de un an cu Dorinel Munteanu, despre care s-a speculat ca ar urma sa vina la Rapid. De asemenea, Copos a precizat ca este aproape de jucatori. "Am fost la antrenamentul lor si vom avea si o cina impreuna", a adaugat Copos. In replica, finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu il doreste la echipa pe Badoi. "Nu-l doresc pe Badoi si nu ma intereseaza niciun alt jucator de la Rapid", a spus Gigi Becali, la o zi dupa ce anuntase ca i-a oferit 550.000 de euro lui Copos pentru Badoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.