La cateva luni de cand a declarat ca nu mai are prieten, Claudia, bruneta de la Sexxy, a fost surprinsa de catre paparazzi in compania unui tanar. La un moment dat, barbatul a luat-o protector de mijloc. Identitatea insot itorului a fost dezvalui

La cateva luni de cand a declarat ca nu mai are prieten, Claudia, bruneta de la Sexxy, a fost surprinsa de catre paparazzi in compania unui tanar. La un moment dat, barbatul a luat-o protector de mijloc. Identitatea insot itorului a fost dezvaluita chiar de artista. Cantareata a desta inuit ca acesta se numeste Ionut, si ca intre ei nu poate fi vorba de vreo idila. Am o gra- mada de prieteni, in general ma inteleg mai bine cu barbatii decat cu femeile. Nu am insa un iubit, sunt singura. Pe Ionut l-am cunoscut printr-o prietena. El are deja o iubita de aproximativ trei ani si nu vreau sa-i creez probleme. Faptul ca m-a atins nu inseamna ca intre noi este ceva. Si eu obisnuiesc sa pun mana pe cineva, fara sa-mi dau seama, a adaugat artista.

Au luat cina impreuna
Claudia si tanarul respectiv s-au oprit, dupa o scurta plimbare prin oras, la un local de fite din Capitala. Cei doi s-au intalnit, pe drum, si cu o amica a vedetei. Intr-adevar, am fost sa mancam, dar nu singuri, ci impreuna si cu o prietena de-a mea din Valcea. Bruneta a mai spus ca nu simte lipsa unui iubit. Sunt adepta unei relatii, dar cu o persoana potrivita. Trebuie sa si simt ceva. Niciodata nu ma arunc, intai incerc sa cunosc cat se poate de bine respectiva persoana.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.