Giovani Becali este cel mai cunoscut jucator, din lumea fotbalului, acesta recunoscand deschis ca a pierdut mai multe averi prin cazinori si pe la mese de joc. Dintre toate jocurile de noroc, pokerul este pasiunea sa, in vila familiei sale din Pipera
Giovani Becali este cel mai cunoscut jucator, din lumea fotbalului, acesta recunoscand deschis ca a pierdut mai multe averi prin cazinori si pe la mese de joc. Dintre toate jocurile de noroc, pokerul este pasiunea sa, in vila familiei sale din Pipera amenajand special o camera pentru acest joc. Mobilata cu strictul necesar, o masa, patru scaune si un bar discret, fara nici un fel de obiecte decorative care ar putea afecta concentrarea jucatorilor, camera de relaxare a lui Giovani a fost special gandita sa faca fata la nopti lungi si tensionate, avand un sistem competitiv de aerisire, pentru ca fumul sa nu-i impiedice pe jucatori sa fie atenti la maini.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.