Indiferent cat de dificila este munca pe care o au de facut in timpul zilei, angajatii trebuie sa vina si sa plece cu zambetul pe buze. Acesta se pare ca este mottoul agentiei de publicitate Leo Burnett. Daca isi gestioneaza bine timpul si acti

Indiferent cat de dificila este munca pe care o au de facut in timpul zilei, angajatii trebuie sa vina si sa plece cu zambetul pe buze. Acesta se pare ca este mottoul agentiei de publicitate Leo Burnett.

Daca isi gestioneaza bine timpul si activitatea, ei pot petrece oricat timp vor in "cafeteria" cu o atmosfera intima, familiara, de la intrarea in sediul companiei. Aici isi pot pregati si pot lua masa, bea o bere chiar sub ochii sefului sau pot face un joc in retea, opt computere asteptandu-i aliniate la perete pe fanii jocurilor. Cei care vor sa ramana in lumea reala isi pot exersa precizia aruncand la tinta in jocul de darts sau pot face un meci de fotbal de masa. "Toate acestea te ajuta sa dai randament mai mare", spune Lavinia Rindasu, din postura de utilizator al salii si de PR Officer al agentiei de publicitate Leo Burnett.

Dupa program, jocul in retea este la mare cautare

Foarte utila le este sala si proaspetilor angajati care au un loc in care pot socializa si isi pot cunoaste noii colegi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.