Fructe cu cazier fiscal
Micii producatori de fructe sunt obligati sa se inregistreze la administratiile financiare daca vor sa-si vanda marfa in tara. Din iulie 2007, cei care nu se inregistreaza ca persoane fizice autorizate sau ca fir

Fructe cu cazier fiscal
Micii producatori de fructe sunt obligati sa se inregistreze la administratiile financiare daca vor sa-si vanda marfa in tara. Din iulie 2007, cei care nu se inregistreaza ca persoane fizice autorizate sau ca firme au voie sa vanda fructe doar in zona de productie. Potrivit unui act normativ emis de Ministerul Agriculturii, fructele se comercializeaza doar insotite de documente fiscale in care se inscrie calitatea si conformitatea cu standardele de comercializare.

Taxiuri pentru tot poporul
Autorizatiile taxi vor fi atribuite nediscrimatoriu companiilor si operatorilor privati, iar licenta de transport si de executie pentru vehicul si licenta taxi vor fi desfiintate. Potrivit unui proiect de modificare a legii taximetriei, elaborat de Comisia de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor, autorizatia de transport va putea fi obtinuta pentru perioada nedeterminata. Ea va fi vizata de catre autoritatea de autorizare a primariilor odata la cinci ani.

Politia s-a intalnit cu proprietarii de caini
Politistii IPJ Covasna s-au intalnit, saptamana trecuta, la Sfantu Gheorghe, cu proprietarii de caini periculosi. Anchetatorii
le-au reamintit posesorilor
de pittbuli, rotwaileri sau dobermani care sunt obligatiile pe care le au si ce risca in cazul in care isi folosesc cainii ca pe adevarate arme albe.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.