Gigi Becali si galeria Stelei si-au declarat razboi. Patronul "ros-albastrilor" a vrut ieri s-o pedepseasca. Sa nu o vada la meci!
In preziua jocului FC National ? Steaua, clubul din Parcul cu Platani a primit o vizita neobisnuit

Gigi Becali si galeria Stelei si-au declarat razboi. Patronul "ros-albastrilor" a vrut ieri s-o pedepseasca. Sa nu o vada la meci!
In preziua jocului FC National ? Steaua, clubul din Parcul cu Platani a primit o vizita neobisnuita: un latifundiar din Pipera. Becali a venit hotarat la intalnirea cu presedintele Nationalului, Constantin Iacov. El a vrut, nici mai mult, nici mai putin, sa cumpere toate biletele de la meciul formatiei sale cu "bancarii". Adica aproximativ 10.000 bucati.
Iacov nu ar fi spus nu, dar i-a fost teama de un eventual scandal a doua zi, cand casele de bilete ar fi fost, normal, inchise. In cele din urma, Gigi a cumparat doar 4.300, restul de 5.700 fiind scoase la vanzare ieri, in jurul orei 15:00. Finantatorul Stelei nu i-a putut opri astfel sa intre la meci pe fanii echipei din Ghencea.
Bisnitarii au luat teapa
Cu doua ore inaintea deschiderii caselor de bilete, aproximativ 1.000 de suflete facusera deja coada. Iuresul s-a pornit mai tarziu, cand organizatorii partidei au hotarat ca o persoana sa aiba dreptul de a achizitiona cel mult trei tichete. Bisnitarii, veniti si ei din timp, au strambat din nas, pentru ca preconizatele afaceri rapide s-au transformat in esecuri.
I-au rezolvat!
Finantatorul Gigi Becali a promis intariri masive in vara. Cosmin Olaroiu a primit mana libera si a demarat negocierile. Adrian Neaga a fost primul pe lista si Steaua s-a inteles cu jucatorul, la finalul campionatului urmand sa-i fie platita clauza de reziliere in valoare de 800.000 de dolari. Al doilea, Vali Badoi. "Oli" vrea sa intareasca banda dreapta si "ros-albastrii" sunt gata sa plateasca 700.000 de euro pentru fotbalistul Rapidului. Pe George Copos il tenteaza suma, avand in vedere varsta jucatorului. Ultima tinta a formatiei din Ghencea fundasul bistritean Gabi Muresan. Lista nu se opreste aici. Gabi Popescu si Adrian Ilie i-au prezentat lui Oli cateva CV-uri, transferurile urmand a se realiza inainte de plecarea in cantonamentele de la Kaprun si Mierlo. (S. S.)
"Ochi" din Germania si din Rusia
Impresarul Dumitru Tudor a venit aseara, la meciul din Cotroceni, alaturi de doi reprezentanti ai unor echipe din Germania si din Rusia. Acestia si-au pregatit carnetele pentru a le schita jocul lui Lovin, Iacob si Goian. De asemenea, neamtul si rusul si-au mai trecut cu pixul si alte nume, pe care le vor urmari cu prilejul ultimelor doua etape ale campionatului. (S. S.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.