Dealerii vor vinde masinile direct inscrise la Registrul Auto Roman Seful Serviciului Inmatriculari din cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, comisarul-sef Florin Radulescu, ne-a declarat ca, "incepand cu lu
Dealerii vor vinde masinile direct inscrise la Registrul Auto Roman


Seful Serviciului Inmatriculari din cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, comisarul-sef Florin Radulescu, ne-a declarat ca, "incepand cu luna iulie, cel tarziu august, toate taxele necesare pentru inmatricularea unei masini vor putea fi platite intr-un singur loc". In prezent, pana ajunge la Biroul de inmatriculari, un proprietar de masina trebuie sa treaca pe la Registrul Auto Roman, pentru certificatul de autentificare, la Administratia Financiara, pentru taxa de inscriere, la Trezorerie, pentru taxa de inmatriculare, si la o agentie CEC sau BCR pentru a achita contravaloarea certificatului de inmatriculare. Dupa toate aceste drumuri, incepe inmatricularea propriu-zisa care dureaza cel putin trei zile. O alta promisiune a autoritatilor este ca certificatul de inmatriculare va fi trimis proprietarului masinii, din ianuarie 2008, prin posta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.