Andrei Dumitrescu
Cinci tineri studenti au gasit o metoda originala prin care ii anunta pe soferii bucuresteni de locatia radarelor Brigazii de Politie Rutiera. Acestia si-au imprimat cate un tricou care are inscriptionata o litera refl

Andrei Dumitrescu
Cinci tineri studenti au gasit o metoda originala prin care ii anunta pe soferii bucuresteni de locatia radarelor Brigazii de Politie Rutiera. Acestia si-au imprimat cate un tricou care are inscriptionata o litera reflectorizanta, de mari dimensiuni, din componenta cuvantului RADAR.
Astfel, in fiecare sambata, incepand cu ora 22.00, cei cinci se urca intr-un Matiz rosu si pornesc pe strazile Bucurestiului in cautarea masinilor de Politie Rutiera. Tinerii parcheaza aproape de acestea, ies din autoturism si se aseaza in fata ehipajului, unul langa altul, in asa fel incat literele de pe tricourile lor sa formeze substantivul "RADAR", iar conducatorii auto, astfel preveniti, sa reduca viteza in timp util. "Asa ne distram noi sambata. Politistii ne fotografiaza, ne filmeaza, dar degeaba. Nu au ce sa ne faca. Au vrut sa cheme pana si televiziunile, dar noi nu suntem de acord sa dam interviuri", au spus acestia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.