Povestea de dragoste dintre Alexandra Dinu si Adrian Mutu, soldata apoi cu o casatorie, apartine deja trecutului. Fotbalistul si-a refacut viata si este fericit alaturi de Consuelo, mama fetitei sale, in timp ce actrita este preocupata sa-si consolid

Povestea de dragoste dintre Alexandra Dinu si Adrian Mutu, soldata apoi cu o casatorie, apartine deja trecutului. Fotbalistul si-a refacut viata si este fericit alaturi de Consuelo, mama fetitei sale, in timp ce actrita este preocupata sa-si consolideze cariera in Italia. Intre timp, cei doi fosti soti se razboiesc prin tribunale, pentru custodia micutului Mario, dar si pentru modificarea rentei lunare pe care Adrian trebuie s-o dea pentru cresterea baiatului, aflat momentan in intretinerea mamei. Desi principalul vinovat de despartire a fost considerat, la acea vreme, fotbalistul, despre care s-a tot vorbit ca ar fi avut fel de fel de aventuri amoroase, se pare ca lucrurile au stat un pic invers. Alexandra nu era nici ea usa de biserica. Lucru destul de grav, mai ales cand este vorba despre o femeie casatorita... Ei bine, gurile rele spun ca fosta doamna Mutu obisnuia sa mearga foarte des la salonul cosmetic pe care-l detinea la acea vreme, in Dorobanti, o alta fosta sotie de fotbalist, Leta Ilie. Pana aici nimic anormal. Doar ca Alexandra era zarita, in zona respectiva, destul de des in compania unui barbat, care nu era nicidecum sotul sau de atunci. Se pare ca, in cele din urma, Adrian a aflat de aventurile frumoasei blonde si a decis sa puna capat casniciei.

Locul de intalnire al vedetelor
In respectivul salon obisnuiau sa vina si alte vedete autohtone. Multe dintre acestea calcau, la randul lor, tot stramb, altele isi vedeau insa de scopul pentru care venisera acolo. Printre vizitatoare s-au numarat, de asemenea, si Monica Barladeanu, si Andreea Raicu, vedeta tv fiind cuplata la acea vreme cu Cristian Chivu.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.