In timp ce milioane de pensionari asteapta sa se ieftineasca dovleceii turcesti ca sa-si faca o ciorba, presedintele interimar Nicolae Vacaroiu a decis sa comande medalii in valoare de 3,6 milioane de euro pentru Administratia Prezidentiala. Decizia
In timp ce milioane de pensionari asteapta sa se ieftineasca dovleceii turcesti ca sa-si faca o ciorba, presedintele interimar Nicolae Vacaroiu a decis sa comande medalii in valoare de 3,6 milioane de euro pentru Administratia Prezidentiala. Decizia a fost luata prompt, intre o declaratie despre cursul de schimb si o dezbatere asupra legilor ce trebuie promovate cu prioritate.

De ce s-o fi grabit atat de mult domnul Vacaroiu sa invite firmele sa participe la o licitatie pentru furnizarea de semne onorifice la numai o saptamana de la instalarea in functie, ramane un mister.

S-or fi terminat medaliile la Cotroceni? Or fi ramas multe personalitati nemedaliate de Ion Iliescu? Oricare ar fi raspunsul, e cert ca Vacaroiu e decis sa faca un stoc consistent de astfel de obiecte, care sa ajunga pentru patru ani.
De altfel, e arhicunoscuta pasiunea reprezentantilor PSD pentru metale. Bucurestiul a fost impanzit cu kilometri de gardulete de metal in vremea guvernarii PSD. Practic, fiecare trotuar sau petic de iarba a fost ingradit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.