Cu sase luni in urma, „Secretele elfilor“ vedea luminile rampei, devenind un punct de referinta pentru agenda culturala bucuresteana. Succesul primei parti a show-ului a fost atat de mare, incat mult timp de la incheierea lui copiii inca
Cu sase luni in urma, „Secretele elfilor“ vedea luminile rampei, devenind un punct de referinta pentru agenda culturala bucuresteana. Succesul primei parti a show-ului a fost atat de mare, incat mult timp de la incheierea lui copiii inca mai intrebau „cand se joaca elfii?“... Acestea fiind datele problemei, decizia de a se continua aventura imaginara a fost luata in scurt timp, si astfel s-a nascut superproductia „Elfii contraataca“! Intre timp insa, autoritatile au luat hotararea ca Biroul Electoral Central, mobilizat pentru referendum, sa fie localizat in cladirea Circului Globus. Ieri, publicul sosit in numar mare la reprezentatie glumea pe seama „potrivirii“. „Se intoarce maleficul Comandor“, glumeau cativa tineri care vazusera in spectacol acest personaj ce se potrivea cu... Suspendatul. Unde sunt judecatorii, sa le dau votul, radeau altii. In holul Circului, se montase un labirint gonflabil, prin care trebuie trecut in drum spre sala, iar glumetii spuneau ca gnomii de la BEC se ascund prin meandrele labirintului. Chiar si in sala s-au fa cut glume, cand unul dintre acrobatii rusi s-a urcat pe sarma, un tanar a strigat: uite ca-l suspenda!

Povestea, complet noua


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.