Incet, incet spectatorii se intorc la firesc si implicit la muzica si poezia de calitate... Tindem din ce in ce mai mult spre „picatura de cultura“, fiind dispusi sa dam 23 ore din viata, pentru a respira acelasi aer impreuna cu valorile
Incet, incet spectatorii se intorc la firesc si implicit la muzica si poezia de calitate... Tindem din ce in ce mai mult spre „picatura de cultura“, fiind dispusi sa dam 23 ore din viata, pentru a respira acelasi aer impreuna cu valorile culturii romanesti. Asa a fost si luni seara la seratele folk de la Tinerimea Romana, o sala intima si cu „parfum de epoca“, inaugurata in 1935 de marele roman Nicolae Iorga. A treia Serata Folk, prezentata de Mihai-Cosmin Popescu, a avut momente frumoase, traite de un public eterogen ca varsta, pornind de la copii de 7-8 ani si mergand pana la „nostalgici“ ai Cenaclului Flacara, ce au sarit de 50 de ani. Seara a fost deschisa de un fondator al genului folk, Adrian Ivanitchi, ce s-a bucurat de un binemeritat succes, intr-un recital ce a trecut prin cunoscutele sale piese „Arsura“, „Amintirea paradisului“ sau „Fisa personala“. Si a urmat „Magicianul firescului“, indragitul Mircea Diaconu, cel care este in viata de zi cu zi la fel cum este si in filme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.