"Contrar a ceea ce presedintele Partidului Socialist European (PSE) a afirmat in mod fals saptamana trecuta, presedintele Basescu a acceptat votul Parlamentului roman si a confirmat, intr-o declaratie publica, faptul ca <<cea mai buna solutie p
"Contrar a ceea ce presedintele Partidului Socialist European (PSE) a afirmat in mod fals saptamana trecuta, presedintele Basescu a acceptat votul Parlamentului roman si a confirmat, intr-o declaratie publica, faptul ca <<cea mai buna solutie pentru Romania este ca eu sa particip la referendum>>", sustine, intr-un comunicat, presedintele PPE. De aceea, Wilfried Martens se declara convins ca Basescu "va castiga referendumul, nu doar pentru ca duce o batalie frontala impotriva coruptiei, ci pentru ca majoritatea populatiei romane are incredere in el". "De asemenea, nu sunt surprins ca in acest moment critic pentru viitorul Romaniei, toti Nasii coruptiei din Romania au de partea lor un aliat devotat: Partidul Social Democrat post comunist al lui Iliescu si Nastase, membru proeminent al Partidului Socialist European. PSD simbolizeaza ceea ce Romania a fost incapabila sa abordeze dupa 1989 - trecutul sau comunist", considera liderul PPE. "Poporul roman va face alegerea corecta", conchide, in comunicat, Wilfried Martens. (L.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.