Producatorul de ciocolata Kandia-Excelent intentioneaza sa isi majoreze capitalul social pentru finantarea achizitiei diviziei de produse zaharoase, preluata de la Kraft Foods, prin listarea la o bursa din afara tarii. Potrivit reprezentantilor
Producatorul de ciocolata Kandia-Excelent intentioneaza sa isi majoreze capitalul social pentru finantarea achizitiei diviziei de produse zaharoase, preluata de la Kraft Foods, prin listarea la o bursa din afara tarii.


Potrivit reprezentantilor companiei, a fost initiat un proces de identificare a posibilitatilor de majorare a capitalului social prin intermediul pietelor financiare. „In cazul in care societatea va concretiza aceste planuri, este probabil sa se ajunga in situatia unei baze a investitorilor extinse la nivel international", se arata intr-un comunicat al companiei. In plus, pe langa finantarea tranzactiei incheiate cu producatorul de ciocolata si cafea Kraft Foods, Kandia-Excelent intentioneaza sa utilizeze sumele obtinute printr-o eventuala majorare a capitalului la suplimentarea free-floatului si dezvoltarea ulterioara a societatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.