Acuzat ca nu se implica in viata echipei, George Copos pregateste o lovitura pentru aceasta vara. Daca echipa rateaza locul secund, cel de Liga Campionilor, organigrama Rapidului va arata astfel din sezonul urmator:

Viorel Moldovan - ant
Acuzat ca nu se implica in viata echipei, George Copos pregateste o lovitura pentru aceasta vara. Daca echipa rateaza locul secund, cel de Liga Campionilor, organigrama Rapidului va arata astfel din sezonul urmator:

Viorel Moldovan - antrenor, Ion Craciunescu - presedinte, Grigore Sichitiu - director sportiv. Razvan Lucescu si Constantin Zotta ar urma sa fie „sariti din schema“, antrenorul urmand a alege dintre Sahtior si FC Brasov, iar fostul arbitru fiind tentat sa accepte oferta lui Gigi Becali.

Pentru actuala conducere tehnico-executiva a Rapidului, finalul de sezon este decisiv. Ratarea locului doi va avea efect de tsunami prin birourile formatiei giulestene. Doar o calificare in tururile preliminare ale Ligii Campionilor il mai poate intoarce din drum pe patron. Surse din cadrul clubului ne-au dezvaluit ca George Copos are deja pregatita o lista cu oamenii pe care ii doreste in Giulesti. Cum pe Constantin Zotta, actual director general, Copos a intentionat
sa-l concedieze de saptamana trecuta, functia de presedinte- manager poate fi considerata deja vacanta. Fostul mare arbitru Ion Craciunescu re prezinta prima optiune pentru patronul giulestean, cei doi fiind parteneri de afaceri in urma cu mai bine de zece ani intr-un cunoscut lant de magazine. Craciunescu nu ar fi la prima experienta de acest fel. El a mai fost presedinte la Universitatea Craiova si Poli Timisoara. De asemenea, Gino Iorgulescu reprezinta si el o solutie pentru Copos, dar fostul sef al Nationalului ar dori sa revina la conducerea formatiei din Cotroceni.

Se cauta antrenor tånar, ambitios si relativ ieftin
Cum Razvan Lucescu este hotarat ca din aceasta vara sa plece la o alta formatie, patronul s-a orientat deja spre un tehnician tanar, ambitios si relativ ieftin. Viorel Moldovan ar urma sa preia banca tehnica, actualul secund al lui Lucescu recunoscand in mai multe randuri ca viseaza sa antreneze Rapidul dupa ce va renunta la cariera de jucator. Chiar daca nu are experienta ca principal, Moldovan are avantajul ca ii cunoaste foarte bine pe jucatori si nu poate avea nici pretentii exagerate din punct de vedere financiar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.