Ministrul de externe Adrian Cioroianu a declarat ieri ca sunt posibile o serie de modificari la nivelul Departamentului de Comunicare al MAE, fara sa excluda chiar indepartarea din functie a Corinei Vintan (foto), directoarea acestei structuri. &bdq
Ministrul de externe Adrian Cioroianu a declarat ieri ca sunt posibile o serie de modificari la nivelul Departamentului de Comunicare al MAE, fara sa excluda chiar indepartarea din functie a Corinei Vintan (foto), directoarea acestei structuri. „Poate va fi cazul sa trecem la niste masuri de modificare in cadrul aparatului de comunicare publica din minister“, a declarat Cioroianu, citat de Mediafax. Ministrul a facut aceasta precizare in contextul informatiilor aparute saptamana trecuta referitoare la un eventual refuz al secretarului de stat american Condoleezza Rice de a se intalni cu Cioroianu la reuniunea ministrilor NATO de la Oslo. Corina Vintan declarase ca Adrian Cioroianu a cerut o intalnire cu Rice la Oslo, fiind corectata de ministru, in sensul ca demersurile nu au fost facute pentru o intrevedere in capitala Norvegiei. Cioroianu s-a referit la „intoxicarile“ aparute in presa referitoare la ratarea organizarii Summit-ului NATO in 2008. Intrebat despre posibilitatea demiterii Corinei Vintan, Cioroianu a declarat: „Nimeni nu este de neinlocuit, incepand de la ministru si terminand cu oamenii care asigura paza“.

C andidata la concurs
Corina Vintan a fost adusa in actualul post de fostul ministru Mihai Razvan Ungureanu, pe baza unui contract temporar de tipul „consilier din afara sistemului“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.