Poate ca-n orbirea noastra pasionala dupa politichie am cam neglijat o alta fateta a mediei romanesti inclusa in ceea ce noi am denumit, cu un termen propriu, „consum-cultura". Este vorba de audio-media. Asa ca azi, stimati telespectatori, vom
Poate ca-n orbirea noastra pasionala dupa politichie am cam neglijat o alta fateta a mediei romanesti inclusa in ceea ce noi am denumit, cu un termen propriu, „consum-cultura". Este vorba de audio-media. Asa ca azi, stimati telespectatori, vom discuta despre radio. Mai exact despre radioul cu care ne-am nascut si care acum se numeste Radio Romania Actualitati. Post serios, cu preocupari multiple la nivel national. Despre al carui prestigiu credeam ca va scadea dupa disparitia marelui om de radio Eugen Preda. Lucrurile nu au stat asa, viata a mers mai departe si, nu stiu cum, politicul s-a amestecat parca mai putin in aceasta unitate media. Ca sa nu mai lungesc lucrurile, as vrea sa subliniez calitatea emisiunii Cadrane, realizata de alt corifeu, care tinde sa devina un simbol al postului, daca nu cumva chiar este - Paul Grigoriu. Trecut prin multe „alifii", prin sectia franceza a emisiei pentru strainatate, prezentator de emisiuni pop, iubitor de rock-uri si folk-uri de calitate, Paul are rolul asumat al unui fac-totum audio.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.