David Beckham, Michael Owen si Wayne Rooney sint mai bogati decit pilotul Jenson Button. Pilotul echipei Honda Jenson Button (foto), cu o avere de 30 de milioane de lire sterline, se afla pentru a doua oara consecutiv pe locul intii in topul celor mai bogati 100 de tineri sportivi britanici (sub 30 de ani), realizat de publicatia „Sunday Times". Rugbistul galez Gavin Henson, in virsta de 25 de ani, a intrat in top direct pe locul 2, el avind o avere de 10 milioane de lire sterline. Pe pozitia a treia se afla tot un rugbist, Jonny Wilkinson, in virsta de 27 de ani, cu o avere de 9 milioane de lire sterline, la egalitate cu jucatorul de golf Luke Donald. Locul 5 este ocupat de pugilistul Ricky Hatton (8 milioane de lire sterline), urmat de Dan Weldon (automobilism, 7 milioane de lire sterline) si alti patru tineri, care se afla la egalitate, cu cite 5 milioane de lire sterline: pilotul de F1 Lewis Hamilton, jucatorii de golf Paul Casey si Justin Rose si tenismanul Andy Murray.

Lista are insa un mare defect, nu ii include pe fotbalisti, unde lider este Michael Owen, cu o avere de 37 de milioane de lire sterline, urmat de Wayne Rooney (21 de ani, 30 de milioane de lire sterline). Daca nu ar pica la criteriul virsta, David Beckham, cu o avere de 112 milioane de lire sterline, nu ar fi avut rival. Fotbalistul de la Real tocmai a cheltuit 10 milioane de lire sterline pentru o vila in Los Angeles.

Casa este situata in cartierul Beverly Hills, are sase dormitoare si este una dintre cele mai modeste vizitate de Victoria Beckham in vederea achizitionarii. „Este o proprietate foarte eleganta, cu o panorama senzationala. Insa se intinde pe o suprafata mult mai mica decit cele ale resedintei lor din Madrid si proprietatii din Hertfordshire. Au decis sa aiba doar sase dormitoare si Victoria era nerabdatoare sa creeze un mediu confortabil, intim. Ar fi putut cauta cu usurinta ceva vulgar, cu 25 de dormitoare, dar nu si-au dorit ceva ostentativ", a declarat o sursa din anturajul cuplului.