Blestemul accidentarilor  Victoria cu 2-1 de la Cluj a lasat urme adanci in lotul campioanei. Capitanul Mirel Radoi si atacantul francez Cyril Thereau au suferit accidentari grave si au sanse minime sa mai joace pana la finalul sezonului.
 Blestemul accidentarilor  Victoria cu 2-1 de la Cluj a lasat urme adanci in lotul campioanei. Capitanul Mirel Radoi si atacantul francez Cyril Thereau au suferit accidentari grave si au sanse minime sa mai joace pana la finalul sezonului. Mihai Igirosanu Schimbat in minutul 68, dupa o intrare dura a portughezului Pedro Oliveira, Radoi a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept, exact acelasi unde fusese operat in vara anului trecut. Radoi ar putea absenta circa trei saptamani. La randul sau, francezul Thereau, accidentat dupa doar 26 de minute, a suferit o fractura la degetul mic al piciorului stang, recuperarea sa urmand a dura intre zece zile si o luna. Evident, cei doi nu vor juca maine cu Otelul.  REACTII. "Nu stiu deocamdata cat de grava este accidentarea, insa sper sa revin in echipa pana la finalul sezonului", a declarat Radoi la finalul confruntarii de la Cluj, in vreme ce Thereau era daramat: "Mor de ciuda ca nu am putut sa-mi ajut colegii in acest meci dificil, dar este mai important ca am reusit sa castigam". Imediat dupa incheierea jocului, celor doi jucatori stelisti li s-au aplicat bandaje ghipsate, iar Thereau a fost transportat cu ajutorul unui carucior. "Ne-am intors de la razboi, nu vedeti, unul in carucior, altul in ghips. Mi-a spus Mirel: "Nasule, nu poti castiga fara sacrificii". Voi mai avea emotii, dar lupta pentru locul 2 e incheiata. M-a bucurat rezultatul de la Bistrita", a declarat joi seara patronul Stelei, Gigi Becali, la revenirea echipei de la Cluj.  DORINTA. Nicolae Dica a revenit ieri-dimineata de la Bologna, acolo unde a efectuat recuperarea dupa operatia suferita la genunchiul drept. El s-a aratat optimist in privinta revenirii pe gazon: "Sper sa mai apuc sa reintru pana la finalul sezonului sau macar sa stau pe banca de rezerve. E o onoare sa fii nominalizat de UEFA, dar favoritul meu e Cristiano Ronaldo", a spus Dica.
De ce a disparut Mihai Stoica


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.