"Imi doresc personaje care sa completeze personajul care sunt eu. Daca va exista un rol pe care nu-l voi fi fost interpretat pana acum, mi-l voi dori in viitor. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc", marturiseste umoristul de la Divertis care, in
"Imi doresc personaje care sa completeze personajul care sunt eu. Daca va exista un rol pe care nu-l voi fi fost interpretat pana acum, mi-l voi dori in viitor. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc", marturiseste umoristul de la Divertis care, intre altele, il imita pe Ion Iliescu. Astazi, Cristian Gretcu sarbatoreste 47 de ani.   "Mai avem ceva de exprimat" "Imi doresc personaje care sa completeze personajul care sunt eu. Daca va exista un rol pe care nu-l voi fi fost interpretat pana acum, mi-l voi dori in viitor. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc", marturiseste umoristul de la Divertis care, intre altele, il imita pe Ion Iliescu. Astazi, Cristian Gretcu sarbatoreste 47 de ani. "Astazi se incheie, in mod fericit, o sinteza de ani, fiecare avand propria sa expresie. Este un an calendaristic care nu spune mai nimic, plecand de la cifra 46 catre cifra 47. Exista un an zodiacal care este un an de comuniune cu multi alti colegi de zodie... Exista de asemenea anul in care omul, colegul din Divertis, va ajunge sa treaca alaturi de colegii sai de pragul unui nou contract, al unei noi provocari si al unei emisiuni cu totul noi, pe care trebuie sa o facem incepand din toamna.  Ne gandim, ne socotim, facem calcule, incercam sa inventam noi personaje, incercam sa scoatem ce-i mai bun din noi pentru spectatorii nostri de la toamna. Nu am lucrat foarte mult ca sa-l imit pe Ion Iliescu. Ca actor, am lucrat destul de putin. Poate un pic m-a ajutat si fizionomia. Cert este ca domnul Iliescu este multumit de modul in care il imit. Este multumit ca in persoana mea are un reprezentant in parodicul personajului politic. Este multumit de modul in care se face aceasta parodie, adica cu bun gust si eleganta.  Una dintre cele mai suculente si mai formidabile realizari este "Tuin Pics", facut de Divertis in anii de gratie `91 si cred ca numai David Linch ar putea sa o judece la adevarata ei valoare. Noi ne-am depasit cu mult conditia de atunci. A fost o concurenta de energii creatoare pe care nu as mai vedea-o posibila in prezent. Ma bucur foarte mult ca sunt Cristian Gretcu din grupul Divertis de acum si care gaseste ca fiecare membru al grupului Divertis are adevarata lui valoare, pusa exact acolo unde trebuie... Sunt mandru ca am acesti colegi si ca am reusit ca alaturi de ei sa ajungem unde suntem in ziua de astazi. Marea mea dorinta este sa aratam lumii ca inca mai avem ceva de exprimat.  Cristian Gretcu avea in adolescenta niste visuri despre nori... Mai tarziu si-a dat seama de ce: era cu capul in nori! Visurile sale au devenit realitate, abia cand realitatea a devenit de vis: a cunoscut-o pe femeia care i-a definit viata, i-a daruit un copil si o conceptie noua despre viata. Visurile mele de acum sunt simple: sa pot merge mai departe alaturi de familia mea, de prietenii mei si sa-mi duc pana la capat cariera artistica."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.