Va doriti un bronz perfect, dar nu aveti timp pentru o vacanta? Health Centre este solutia ideala. Situat la etajul 22 al hotelului InterContinental Bucuresti, renumitul centru de sanatate va ofera, pe langa numeroase facilitati, o panorama extraordi
Va doriti un bronz perfect, dar nu aveti timp pentru o vacanta? Health Centre este solutia ideala. Situat la etajul 22 al hotelului InterContinental Bucuresti, renumitul centru de sanatate va ofera, pe langa numeroase facilitati, o panorama extraordinara asupra Bucurestiului, dar si o terasa unde puteti face plaja pe timpul verii. Se pot face abonamente de o zi, de o saptamana, lunare, trimestriale sau anuale. Astfel, un membru Health Centre poate sa aleaga zilnic intre: piscina, sala de fitness, jacuzzi, sauna uscata sau umeda. Pretul unui abonament pentru o luna (in intervalul orar 06.00-22.00) este de 450,00 RON. In afara abonamentului, clientii pot opta (contra cost) pentru masaj si solar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.