Grupul alimentar francez Danone a consemnat in primul trimestru vanzari de 3,673 miliarde de euro, in crestere cu 3,9%, respectiv cu 10,1% in termeni comparabili fata de valoarea aferenta perioadei similare din 2006. In primul trimestru, toate regiun
Grupul alimentar francez Danone a consemnat in primul trimestru vanzari de 3,673 miliarde de euro, in crestere cu 3,9%, respectiv cu 10,1% in termeni comparabili fata de valoarea aferenta perioadei similare din 2006. In primul trimestru, toate regiunile au contribuit la evolutia pozitiva, dar cresterea vanzarilor din Asia s-a incetinit la 8,4%, fata de 18% in primele trei luni din 2006, a declarat directorul financiar al Danone, Antoine Giscard d'Estaing. Avansul s-a plasat la 8% in Europa, in contextul unei cresteri de 5% inregistrata in Franta, iar vanzarile din restul lumii au urcat cu 17,2%. Grupul francez este prezent pe piata romaneasca din 1996. Acesta detine o cota de piata de 50% pe piata produselor lactate proaspete, oferta incluzand mai multe sortimente de iaurt si smantana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.