Rezultatele raportate de principala companie britanica de asigurari au depasit cu putin estimarile analistilor, care au prognozat, in medie, vanzari de 7,53 miliarde de lire. Majorarea a fost determinata, in principal, de cresterea contractelor inche
Rezultatele raportate de principala companie britanica de asigurari au depasit cu putin estimarile analistilor, care au prognozat, in medie, vanzari de 7,53 miliarde de lire. Majorarea a fost determinata, in principal, de cresterea contractelor incheiate prin intermediul brokerilor in Ungaria, pe fondul cererii semnificative pentru produse de economisire. La nivel international, veniturile au urcat cu 25%, la 4,908 miliarde de lire, reprezentand peste 50% din valoarea totala, in contextul includerii vanzarilor trimestriale ale AmerUs, companie americana preluata de Aviva in 2006. Aviva are ca obiectiv un avans de 5-10% in 2007 al vanzarilor din Marea Britanie si urmareste dezvoltarea activitatilor intr-un ritm cel putin egal cu cresterea pietei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.