Din cauza comportamentului fata de enoriasi, preotul Matei Stratulat de 41 de ani din comuna Ursoaia, judetul Iasi, a fost gonit cu pietre din localitate. Adrian Ciobanu, primarul localitatii, spune despre preotul alungat: „Oamenii spun ca de
Din cauza comportamentului fata de enoriasi, preotul Matei Stratulat de 41 de ani din comuna Ursoaia, judetul Iasi, a fost gonit cu pietre din localitate. Adrian Ciobanu, primarul localitatii, spune despre preotul alungat: „Oamenii spun ca de la unii a luat sume de peste doua-trei sute de milioane lei. Este o localitate foarte linistita si cred ca e mai bine ca a fost alungat“. Politia declara ca oamenii s-au adunat in mijlocul satului pentru a-l fugari pe preot iar unii dintre ei au aruncat dupa el cu pietre. Omul bisericii a reusit sa scape nevatamat si s-a refugiat in localitatea Roznov, judetul Neamt, la socri.

De Paste, nu a impartit Lumina la credinciosi


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.