Aproximativ cincizeci de sateni din localitatea ieseana Victoria au sechestrat, luni, singurul autobuz din partea locului, care face legatura cu municipiul Iasi.

Majoritatea celor care au participat la „actiunea de sechestrare&rdquo
Aproximativ cincizeci de sateni din localitatea ieseana Victoria au sechestrat, luni, singurul autobuz din partea locului, care face legatura cu municipiul Iasi.

Majoritatea celor care au participat la „actiunea de sechestrare” a autobuzului a fost formata din navetisti, iar „atacul“ a fost bine pus la punct. Dupa ce zeci de sateni au inconjurat autobuzul, trei dintre localnici au urcat la bord si i-au luat soferului cheile. Apoi l-au pus sa telefoneze la patron si sa-i transmita doleantele. Cei care au recurs la acest gest extrem sunt nemultumiti de majorarea pretului abonamentelor de calatorie, pret stabilit de patronul firmei Fila Tur. Protestatarii au cerut apoi politiei si autoritatilor sa rezolve problema „piratilor“ rutieri care desfasoara, ilegal, transport de persoane in paralel cu firma mentionata. Astfel, pentru a-si acoperi pierderile generate de pirati, Fila Tur a decis sa majoreze tarifele de transport, asa ca oamenii au decis sa-si faca singuri dreptate. „In comuna sunt aproximativ 120 de abonati pe singurul mijloc de transport al firmei Fila Tur. Abonamentul a fost majorat de la 1,1 milioane l ei lunar la 1,5 milioane lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.