Sandy Deac, solistul trupei “Desperado” a participat la expozitia “Macheta 2007” cu miniaturile sale de trenulete si aparate de razboi. Cu ocazia aceasta, el ne-a trimis si piesa “Acceleratul 1932”, pe care o pute
Sandy Deac, solistul trupei “Desperado” a participat la expozitia “Macheta 2007” cu miniaturile sale de trenulete si aparate de razboi. Cu ocazia aceasta, el ne-a trimis si piesa “Acceleratul 1932”, pe care o puteti asculta on-line.

Click aici pentru a descarca melodia

Sandy Deac (foto), solist al trupei „Desperado“, participa la expozitia Machetist 2007“, organizata de „Model Army“ si Corpul 4 Armata Teritorial „Constantin Prezan“, la Cluj. Expozitia cuprinde machete de aparate de zbor, vehicule blindate, dar si minimodele feroviare. „Un astfel de obiect il poti face intr-o saptamana daca nu muncesti altceva, sau in mai multe luni. In ceea ce priveste costurile, macheta poate fi gratis, daca o primesti cadou, dar poti si sa scoti din buzunar pana la 500 de euro, mai ales in cazul minimodelelor feroviare“, a spus Deac. Pentru a nu se dezminte de faptul ca aproape toti interpretii de muzica country sunt pasionati si de machetele de trenulete, Sandy ne-a trimis si p iesa „Acceleratul 1932“, extrasa de pe cel mai recent album al trupei. Tren celebru pentru ardeleni, acesta circula pe ruta Cluj-Galati. Piesa o puteti asculta pe versiunea on-line a ziarului nostru.

O istorie a aviatiei militare si a vehiculelor de lupta este cadoul pe care il ofera publicului clujean organizatia „Model Army“ si Corpul 4 Armata Teritorial „Constantin Prezan“ cu ocazia Zilei Fortelor Terestre (23 aprilie) si a Zilei Infanteriei (30 aprilie). Unul dintre expozanti este si Sandy Deac, solist al trupei „Desperado“, care face eforturi sa se imparta intre realizarea de machete si muzica.

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei a gazduit, ieri, vernisajul unei expozitii inedite intitulata „Machetist 2007“ care cuprinde machete de aparate de zbor si vehicule blindate in miniatura folosite de fortele militare pe parcursul secolului XX si XXI. Expozantii au prezentat cele mai reprezentative piese din colectiile personale, incepand de la aparate care s-au confruntat in primele lupte aviatice din istorie pana la cele mai noi modele de avioane si elicoptere de lupta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.