Trei indivizi cu cagule, inarmati cu bate de baseball, care au disparut cu o Dacie de culoare alba, sunt autorii unui jaf de aproape un miliard de lei vechi. Infractorii cunosteau bine programul casierei unei firme de distributie din Constanta si au
Trei indivizi cu cagule, inarmati cu bate de baseball, care au disparut cu o Dacie de culoare alba, sunt autorii unui jaf de aproape un miliard de lei vechi. Infractorii cunosteau bine programul casierei unei firme de distributie din Constanta si au actionat ca „la carte”. Politia are indicii vagi despre identitatea talharilor.

Politistii constanteni sunt in alerta de luni seara, cand o femeie de 72 de ani a fost jefuita de 800 milioane de lei vechi, in fata unui imobil din localitatea Agigea. Luni seara, la ora 21,20, Vasilica Bajdechi, 72 de ani, a alertat Politia Agigea, unde a reclamat ca a fost batuta si ca s-au furat toate incasarile din ziua respectiva ale unei firme de distributie. Femeia de 72 de ani era impreuna cu Elena Glafioti, 58 de ani, casiera la SC Ada Holding Constanta, si Dumitru Eremia, 48 de ani, sofer la aceeasi firma. Se indreptau spre locuinta din Agigea a administratorului societatii, ginerele Vasilicai Bajdechi, pentru ca acesta este plecat de o saptamana din tara si voiau sa aiba grija de casa lui. In momentul in care femeia de 72 de ani a coborat din vehiculul Fiat Ducato pentru a deschide portile garajului, a fost atacata de un individ care purta cagula si era inarmat cu o bata de baseball. A pus-o la pamant pe septuagenara, a lovit-o de cateva ori cu bata, iar complicii sai, doi la numar, de asemenea cu cagule pe fata, au tabarat pe ceilalti doi pasageri din masina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.