Jacques Chirac si sotia sa Bernadette se vor muta intr-un duplex cu o suprafata de 180 de metri patrati pe cheiul Senei, in fata Palatului Luvru, dupa incheierea mandatului presedintelui la 16 mai, informeaza marti cotidianul Le Parisien, citat de AF
Jacques Chirac si sotia sa Bernadette se vor muta intr-un duplex cu o suprafata de 180 de metri patrati pe cheiul Senei, in fata Palatului Luvru, dupa incheierea mandatului presedintelui la 16 mai, informeaza marti cotidianul Le Parisien, citat de AFP. Contactata marti dimineata, presedintia franceza nu a dorit sa comenteze informatia.
Pe prima pagina, ziarul citat publica o fotografie a fatadei imobilului vechi cu ferestre mari in care se va muta cuplul Chirac, pe strada Voltaire numarul 3, intr-un cartier foarte sic din centrul Parisului.
Le Parisien nu precizeaza daca sotii Chirac inchiriaza apartamentul sau l-au cumparat. Cei doi cautau un apartament pe "malul stang al Senei, intre Invalizi si gradinile Luxemburg" si au "gasit locul perfect", nu departe de muzeul Orsay, scrie cotidianul.
Sotia presedintelui a fost vazuta facand drumuri zilnice in zona pentru a supraveghea amenajarea apartamentului, adauga Le Parisien. Apartamentul da spre o curte interioara pavata, in care angajatii de la Palatul Elysee descarca deja cutii, obiecte de arta africane si lazi cu vinuri de colectie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.