Cantareata americana Sheryl Crow propune o solutie inedita pentru contracararea incalzirii globale: reducerea drastica a consumului de hartie igienica. Vedeta, citata de Independent Online, a precizat pe website-ul sau ca a participat la mai multe se
Cantareata americana Sheryl Crow propune o solutie inedita pentru contracararea incalzirii globale: reducerea drastica a consumului de hartie igienica. Vedeta, citata de Independent Online, a precizat pe website-ul sau ca a participat la mai multe seminarii pe tema incalzirii globale si ca, in acest context, a inceput sa se gandeasca la modalitati facile de combatere a schimbarilor climaterice. "Chiar daca ideile mele sunt inca in faza initiala, ele merita totusi luate in considerare. Una dintre favoritele mele este cea privind conservare si inmultirea padurilor, pentru oxigen. Prin urmare, propun o limitare a numarului de patratele de hartie igienica ce pot fi folosite la o singura utilizare a closetului. Cred ca suntem suficient de maturi pentru a ne limita la un singur patratel, cu exceptia cazurilor mai delicate, in care sunt nevoie doua sau trei", a explicat Crow. O alta idee a cantaretei este cea privind difuzarea la televiziune a unui reality-show in care castigatorul sa fie concurentul cu stilul de viata cel mai putin daunator naturii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.