Romaqua Group a consemnat in 2006 un profit brut de 20,8 milioane lei (5,9 milioane euro), de circa trei ori mai mare decat rezultatul din 2005, de 6,8 milioane lei.
Planurile pentru acest an ale companiei includ contractarea unui credit in va
Romaqua Group a consemnat in 2006 un profit brut de 20,8 milioane lei (5,9 milioane euro), de circa trei ori mai mare decat rezultatul din 2005, de 6,8 milioane lei.
Planurile pentru acest an ale companiei includ contractarea unui credit in valoare de 31 milioane euro de la Banca Comerciala Romana (BCR) in vederea construirii unei unitati de productie a berii la Sebes, in judetul Alba, precum si majorarea unei linii de credit, contractata in 2005, pana la 3,5 milioane euro, informeaza Mediafax. Romaqua detine o fabrica de imbuteliere a apei minerale la Stanceni, in judetul Mures, avand o cota de piata de aproximativ 24% pe segmentul apelor minerale, potrivit datelor firmei. Totodata, societatea activeaza pe piata bauturilor racoritoare si a cafelei.
La sfarsitul anului trecut, grupul a primit de la BCR un imprumut in valoare de 8,23 milioane euro pentru finantarea extinderii capacitatii de productie la fabricile de apa minerala detinute in Bucuresti si in Busteni. Compania este detinuta in proportie de 97% de Romaqua Holdings, firma specializata in importul si in comercializarea de produse chimice si farmaceutice. Grupul este controlat de mai multe persoane fizice romane, principalul actionar fiind Octavian Cretu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.