La Consiliul Legislativ se studiaza un proiect pentru reglementarea vietii in penitenciarele tarii. Prin acest proiect se tinde la stabilirea unui acord intre viata si regimul din penitenciare si dispozitiile noilor legiuiri penale. Cum dintre princi
La Consiliul Legislativ se studiaza un proiect pentru reglementarea vietii in penitenciarele tarii. Prin acest proiect se tinde la stabilirea unui acord intre viata si regimul din penitenciare si dispozitiile noilor legiuiri penale. Cum dintre principalele inovari ale noului cod penal se gaseste si introducerea unei demarcatii precise intre detinutii de drept comun si cei condamnati pentru delicte de opinie, s'au facut in ultimul timp interventii pe langa Ministerul Justitiei in sensul ca la intocmirea proiectului de regulament sa se tina seama de intentiile legiuitorului.
ZIUA, 25 aprilie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.