Fata de rezultatele inregistrate saptamana trecuta, randamentele la 12 luni s-au mentinut la nivelurile din perioadele anterioare, scazand usor (cu mai putin de un punct procentual) pe piata RASDAQ. In schimb, media randamentelor la fondurile mutuale
Fata de rezultatele inregistrate saptamana trecuta, randamentele la 12 luni s-au mentinut la nivelurile din perioadele anterioare, scazand usor (cu mai putin de un punct procentual) pe piata RASDAQ. In schimb, media randamentelor la fondurile mutuale a crescut pana la nivelul de +14,6%. Pe Bursa de Valori Bucuresti, randamentul se afla tot la cota din ultimele saptamani, de +15%, in perioada 24 aprilie 2006/24 aprilie 2007 fata de 17 aprilie 2006/17 aprilie 2007.


Potrivit datelor furnizate de societatile de brokeraj, dobanda medie la depozitele in lei pe 12 luni este de 8,8%, iar la cele in euro - de 3,15%.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.