Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Raluca Stroescu, tanara care a incetat din viata sambata dimineata, intr-un apartament din Bucuresti.  Conform colegilor acesteia, Raluca ar fi decedat in urma muncii excesive. Tanara a fost in
Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Raluca Stroescu, tanara care a incetat din viata sambata dimineata, intr-un apartament din Bucuresti.  Conform colegilor acesteia, Raluca ar fi decedat in urma muncii excesive. Tanara a fost inmormantata in alb, dar nu in rochie de mireasa, la Cimitirul Viisoara din Ploiesti. Doar doi dintre colegii fetei au acceptat sa stea de vorba cu presa si au admis ca, intr-adevar, conditiile de munca la respectiva societate erau infernale. Restul colegilor au fugit de presa si n-au vrut sa comenteze.  Bunicul Ralucai a reactionat violent fata de presa, acuzand-o ca isi baga nasul peste tot. Victoria Gheorghievici, matusa Ralucai, profesoara la UPG Ploiesti, a declarat printre lacrimi ca fata nu a facut decat sa invete si sa se gandeasca toata viata la altii. Matusa, dar si alti colegi de-ai fetei sustin ca Raluca a fost extrem de competenta si de aceea angajatorii au folosit-o atat.  Se prea poate ca familia sa ceara, conform rudelor, daune companiei multinationale la care lucra tanara. Raluca Stroescu pare sa se fi stins din viata ca urmare a ritmului infernal in care lucra. Dupa cum spun apropiatii Ralucai, aceasta nu avea nici un pic de timp liber, lucrand inclusiv sambata, duminica si noaptea pentru angajatorii ei. Femeia nu era casatorita si nu avea copii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.