Fostul ministru al economiei si comertului, Dan Ioan Popescu, a fost audiat marti, timp de doua ore, la Parchetul General, in dosarul Rompetrol, unde a dat declaratii procurorilor in calitate de martor, in legatura cu Ordonanta Petromidia. La iesirea
Fostul ministru al economiei si comertului, Dan Ioan Popescu, a fost audiat marti, timp de doua ore, la Parchetul General, in dosarul Rompetrol, unde a dat declaratii procurorilor in calitate de martor, in legatura cu Ordonanta Petromidia. La iesirea din Parchetul General, fostul ministru al Guvernului Nastase a declarat ca a relatat procurorilor aspectele tehnice care au stat la baza eliberarii ordonantei de convertire a datoriei istorice a Petromidia in obligatiuni. Dan Ioan Popescu a precizat ca le-a prezentat in detaliu anchetatorilor imprejurarile in care a fost data ordonanta, precum si punctele de vedere ale ministerului si implicatiile care decurgeau pentru MEC din promovarea acestui act normativ. In finalul declaratiei, Popescu a sustinut ca asupra lui se fac presiuni politice, dar a spus ca s-a obisnuit cu aceasta situatie. "Am fost rechinul de serviciu inca din 2005, dar sper ca Justitia sa dea o solutie corecta in dosarul meu, care oricum era alcatuit doar pe doua copii din ziare", a spus Dan Ioan Popescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.