Consiliul National al Audiovizualului a amendat, in sedinta de ieri, postul OTV cu 5.000 lei pentru ca a prezentat obiecte de la un targ erotic la o ora nepotrivita. Emisiunea sanctionata este „Bomba zilei“, difuzata pe 19 aprilie. &bdqu
Consiliul National al Audiovizualului a amendat, in sedinta de ieri, postul OTV cu 5.000 lei pentru ca a prezentat obiecte de la un targ erotic la o ora nepotrivita. Emisiunea sanctionata este „Bomba zilei“, difuzata pe 19 aprilie. „Emisiunea a fost prezentata la ora 16.15, fara avertisment. Potrivit Codului, nu poti sa promovezi aceste lucruri inainte de ora 23.00“, a spus Filip.

In plus, postul B1 TV a fost somat pentru emisiunea „Lumea cartilor“, difuzata pe 9, 10, 11, 12, 13 si 16 aprilie, pentru ca invitatul a fumat pe tot parcursul emisiunii. Consiliul a somat public si postul Acasa TV pentru ca, in emisiunea „Povestiri de noapte“, difuzata pe data de 10 aprilie, s-a facut publicitate mascata la cimentul produs de firma lui Irinel Columbeanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.