O tanara de 29 de ani, manager de audit la filiala romana a multinationalei Ernst&Young, a fost gasita moarta la sfarsitul saptamanii trecute, colegii sustinand ca dupa mai multe zeci de zile de munca fara pauza, cadavrul avand sub 40 de kilogra
O tanara de 29 de ani, manager de audit la filiala romana a multinationalei Ernst&Young, a fost gasita moarta la sfarsitul saptamanii trecute, colegii sustinand ca dupa mai multe zeci de zile de munca fara pauza, cadavrul avand sub 40 de kilograme greutate.

Mai multe surse din randul angajatilor companiei au declarat, pentru Mediafax, ca Raluca Stroescu, in varsta de 29 de ani, ce ocupa functia de manager de audit in filiala romana a EY, a fost gasita moarta in locuinta sa chiar de seful sau, Sebastian Mocanu. Acesta ar fi mers la ea acasa, sambata dimineata, pentru ca tanara nu a raspuns la telefon si nici nu s-a prezentat la serviciu. Aceleasi surse au declarat ca Stroescu lucrase intensiv in ultimele trei saptamani la un proiect important de audit. In aceste trei saptamani, femeia ar fi slabit sapte kilograme, dupa cum i-a spus unei colege in urma cu cateva zile.

Legistii au gasit o mizerie ingrozitoare in casa
Surse medico-legale care au examinat cadavrul femeii au declarat ca aceasta &bdquo ;era foarte slaba“, greutatea fiindu-i estimata la mai putin de 40 de kilograme. Pe langa acest lucru, medicii legisti au mai descoperit si ca femeia avea o tiroida cu noduli tiroidieni, dar si fibroza miocardica ce ar fi putut genera o tulburare de ritm cardiac care sa duca la deces. „Urmeaza analize suplimentare prin care sa determinam daca afectiunea de tiroida a fost cauza slabirii“, au declarat sursele medico-legale citate, precizand ca investigatiile medico-legale vor continua, femeii fiindu-i prelevate inclusiv probe toxicologice.

Angajatii Institutului de Medicina Legala care au luat cadavrul femeii din casa au gasit in locuinta acesteia „o mizerie ingrozitoare“, au mai declarat sursele medico-legale citate.

'Exista o zvonistica>> in acest caz
Potrivit unor surse din compania unde femeia lucra, aceasta ar fi reclamat inca de vineri ca nu se simte bine si ar fi fost trimisa la Centrul Medical Unirea (CMU), cu care Ernst&Young are un contract.
Surse din conducerea Centrului Medical Unirea au declarat agentiei Mediafax ca problema femeii este una „foarte complexa“. „Datele despre pacientii nostri, sunt confidentiale. Problema este una foarte complexa iar toata zvonistica este complet pe langa (realitate, n. red.)“, au declarat agentiei Mediafax sursele din conducerea CMU.

Reprezentantii companiei nu dau detalii


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.