Se anunta un retur de foc Manchester a abordat prima mansa a semifinalei cu AC Milan cu o echipa decimata de accidentari. Probleme mari, mai ales in defensiva, unde Alex Ferguson nu a putut conta pe trei din cei patru fundasi ai sai. Acestia au fo
Se anunta un retur de foc Manchester a abordat prima mansa a semifinalei cu AC Milan cu o echipa decimata de accidentari. Probleme mari, mai ales in defensiva, unde Alex Ferguson nu a putut conta pe trei din cei patru fundasi ai sai. Acestia au fost alesi de curand in echipa ideala din Premier League. In aceste conditii, atacul a fost cea mai buna aparare pentru Manchester. Iar Cristiano Ronaldo a facut spectacol in jumatatea adversa si a deschis scorul in minutul 5, cand lovitura sa de cap nu a putut fi oprita de Dida, desi portarul brazilian a atins balonul de doua ori. A iesit apoi la rampa Kaka, vedeta lui Milan, care s-a jucat de doua ori cu apararea lui United, inscriind de tot atatea ori pana la pauza. Tot Kaka a avut sansa loviturii decisive la reluare, dar cel care a marcat a fost Rooney, dupa o pasa geniala a lui Scholes. A urmat un veritabil asediu la poarta lui Dida, insa se parea ca Milan va reusi sa reziste. Totusi, cu 30 de secunde inainte de final, Rooney a reusit si el "dubla", iar returul de peste o saptamana nu are o favorita certa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.