Englezii au invins in prelungiri si Dinamo poate spera la accederea directa in grupele Ligii Campionilor.

Semifinala senzationala in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa. Dupa mai multe rasturnari de situatie, Manches
Englezii au invins in prelungiri si Dinamo poate spera la accederea directa in grupele Ligii Campionilor.

Semifinala senzationala in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa. Dupa mai multe rasturnari de situatie, Manchester United a invins cu 3-2 pe AC Milan. Gazdele au deschis scorul prin portughezul Cristiano Ronaldo, in minutul 5, dupa ce a introdus mingea in poarta lui Dida in urma unei lovituri de cap. Brazilianul Kaka a egalat pentru AC Milan in minutul 22, reusind cel de-al optulea gol al sau in aceasta editie a Ligii Campionilor. Tot Kaka aduce gruparea italiana in avantaj, dupa ce marcheaza al doilea gol al sau, in minutul 37: Gabriel Heinze si Evra se incurca unul pe altul si ii dau ocazia brazilianului sa ramina singur cu portarul advers. Atacantul lui Manchester, Wayne Rooney, a fost cel care a marcat golul prin care englezii au reusit sa ii egaleze pe italieni, in minutul 59, dupa ce a primit o pasa de la Paul Scholes si l-a invins pe Dida. Manchester reuseste sa obtina victoria prin golul lui Rooney, marcat in minutul 90+1. Mansa retur a intalnirii va avea loc la 2 mai, la Milano, Dinamo fiind avantajata de calificarea englezilor in ultimul act. In cealalta semifinala se vor intilni miercuri Liverpool si Chelsea, fanii "ciinilor" fiind avantajati de victoria londondezilor. (V.D.)



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.