Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti s-a aratat interesat de investitii in Bucovina. Dupa ce s-a intalnit cu oficialitatile locale, Barett a declarat ca exista oameni de afaceri britanici, care ar dori sa investeasca in special in turism, in bio-
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti s-a aratat interesat de investitii in Bucovina. Dupa ce s-a intalnit cu oficialitatile locale, Barett a declarat ca exista oameni de afaceri britanici, care ar dori sa investeasca in special in turism, in bio-agricultura si in protectia mediului. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, a anuntat ieri, citat de Mediafax, ca diplomatul a vizitat zona Radauti, unde au fost facute investitii britanice in exploatarea gazelor naturale si s-a interesat de posibilitati de noi colaborari intre firme din Suceava si Marea Britanie, in special in domeniul protectiei mediului, apei potabile, bio-agriculturii si turismului. Mirza i-a spus lui Barett ca investitorii straini pot beneficia de facilitati la taxe si impozite locale sau de asigurarea de utilitati si infrastructura. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.