Sortii au decis ca prima mansa a finalelor cupelor europene, unde sunt angrenate doua echipe feminine romanesti, sa aiba loc in fata propriilor suporteri pentru U Jolidon Cluj si in deplasare pentru Oltchim Rm.Valcea. Evident ca si opiniile venite di
Sortii au decis ca prima mansa a finalelor cupelor europene, unde sunt angrenate doua echipe feminine romanesti, sa aiba loc in fata propriilor suporteri pentru U Jolidon Cluj si in deplasare pentru Oltchim Rm.Valcea. Evident ca si opiniile venite din taberele mentionate au fost diferite. Ion Gavrilescu, presedintele clubului valcean, era satisfacut de modul cum a decis tragerea la sorti de la Viena. "A iesit cum am vrut, sa jucam meciul decisiv cu Byassen Trondheim din Norvegia, cu trofeul pe masa, in fata publicului nostru. Recompensa pentru indeplinirea celui de-al doilea obiectiv- castigarea Cupei Cupelor, dupa campionatul intern, e cunoscuta de jucatoare inca de la 1 august anul trecut si inseamna maximum 20.000 lei noi. Daca vor cuceri trofeul, vor merita acesti bani cu varf si indesat. Mentionez ca returul va avea loc in ziua de 20 mai, datorita contractului dintre EHF si televiziunile care vor prelua transmisia directa a meciului. Data primului joc nu a fost definitivata, 12 sau 13 mai." Gheorghe Covaciu, antrenorul echipei din orasul de langa Somes, s-a situat la polul opus. "Nu e un avantaj pentru noi ca vom fi nevoiti sa sustinem in Serbia, la Naisa Nis, partida decisiva a finalei Challenge Cup. Doream foarte mult sa evoluam in sala noastra, oferind publicului care ne sustine satisfactia obtinerii primului trofeu international din istoria clubului. Asa suntem obligati sa invingem la 6-7 goluri inca din partida tur. Am incredere in aceste jucatoare ca vor evolua la fel de bine ca in meciul din semifinale de la Zagreb". Prima partida este programata la 12 mai, data revansei urmand sa fie aleasa intre 19 si 20 mai.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.